Piffa till din look med accessoarer och smycken

Avkalle

Piffa till din look med accessoarer och smycken

Accessoarer och smycken är helt klart viktiga för att en outfit ska bli komplett. Men det många inte tänker på är att olika kroppsdelar också kan ses som accessoarer. Exempelvis kan muskulösa armar eller fina kurviga former framhävas och kombineras på ett genomtänkt sätt tillsammans med kläder för att få ett snyggt utseende. Bröst kan också ses som en viktig del på kroppen som har betydelse för helheten, inte minst för din egen känsla för dig själv. Om du går runt och är missnöjd med dina bröst kan du göra en bröstoperation för att få de bröst du önskar. Med olika klädesplagg kan du tillsammans med bröst få till fantastiska looks. Det kan finnas många anledningar till att vilja förändra brösten. Att integrera dem mer i din outfit är en anledning och en helt legitim sådan. Lyssna på dig själv – om du verkligen vill förändra dina bröst ska du boka en konsultation och träffa en plastikkirurg som utifrån dina önskemål kan rekommendera ett lämpligt ingrepp.

Accessoarer kan ge dina kläder nytt liv

Om du av någon anledning tycker att dina kläder är tråkiga kan du använda accessoarer och smycken för att ge kläderna mer liv. Färgglada strumpor, guldsmycken, en huvudbonad eller ett par snygga örhängen kan verkligen piffa upp hela dig. Om du inte vill lägga ner massa pengar på kläder kan du satsa på just accessoarer. För att få till intressanta outfits kan du kombinera dyrt och billigt. Matcha och mixa billiga plagg med dyra detaljer. Basplagg som jeans och en tröja kan du enkelt piffa till med ett snyggt lite dyrare bälte. De får dina kläder att upplevas som mer exklusiva.

Bygg din outfit i tre delar

När du ska styla dig själv kan du tänka på den så kallade tre-regeln som går ut på att du väljer en överdel, en underdel och en tredje del att komplettera kläderna med. Den tredje delen ska inte vara skorna. Det kan vara ett bälte, örhängen, ringar, håraccessoarer eller någon annan passande detalj. Att tänka på det sättet gör att du alltid får en balanserad outfit som känns komplett. Det kan vara värt att investera i några användbara accessoarer som har flera användningsområden men också några klassiska smycken. När det kommer till smycken kan du ha armband, ringar, halsband och örhängen i olika utföranden.

Om författaren

kalle administrator