Smycken som är trendiga hösten 2021

Avkalle

Smycken som är trendiga hösten 2021

Höstsäsongen är här och med den kommer det nya smyckestrender. I höst syns glittriga örhängen, coola pärlor, kristaller och chunky kedjor. Smycken och accessoarer spelar en stor roll för en look men det gör även din doft. Att byta doft när det blir en ny säsong är ett bra val. På sommaren kanske du vill dofta på ett sätt för att på hösten byta till en annan. Att ha en bra deodorant är också viktigt. Kolla in Paco Rabanne deo om du vill ha en lyxig deodorant som gör sitt jobb. Din doft ska helst vara i symbios med din outfit för att helheten ska bli perfekt. Om du inte har en god doft kommer det inte att spela roll vilken outfit du har.

Kedjor och pärlor

Något som är väldigt trendigt i höst är långa statementörhängen. Det ska helst synas ordentligt och dingla rejält. De får gärna sträcka sig ner mot axlarna. Ett par glittriga långa örhängen är det perfekta smycket på festen. Att bara bära ett örhänge eller ett stort i det ena örat och ett litet i det andra har blivit en stor trend. Det är en snygg och liten udda detalj som kan ge liv till vilken outfit som helst. Grova kedjor har varit trendiga ett tag och det håller sig kvar in i hösten också. Du kan matcha olika kedjor med varandra, smala och enkla modeller med större grövre kedjor. Ett armband i en grov kedja är väldigt snyggt. Du kan bära tre kedjor runt handleden i olika storlekar.

Pärlor och kristaller

Pärlor är mer eller mindre alltid inne men i höst kan du bära pärlor i olika former. Något annat som har slagit igen är kristaller och det syns på både halsband och örhängen. Oavsett om du är en person som tror att kristaller har egenskaper eller inte är de snygga smycken och en fin detalj till höstens modeplagg.

Om författaren

kalle administrator