Lyft looken med snyggt mobilskal

Avkalle

Lyft looken med snyggt mobilskal

Idag är mobilskalet en del av din outfit. Ett slags accessoar som berättar vem du är. Skaffa mobilskalen som fungerar till din personliga stil.

Hitta ditt nya skal

Mobilen följer ju med överallt. Oavsett var du är så kommer du att plocka fram den. Det har gjort mobilskalet till mer än bara ett skydd. Din mobil är en del av din look och en slags accessoar som är en del av din personliga stil. De flesta av oss har bara ett eller två skal. Därför är det klokt att satsa på ett skal som fungerar till mycket. Eller så investerar du i flera skal så att du alltid har ett skal som passar dina kläder. Det är ju skillnad att gå till jobbet eller skolan och att gå på fest. Du hittar ditt nya Iphone 12 skal på Holdit som både har see thru och silikonskal som är 100 procent veganska. See thru, alltså genomskinliga skal, fungerar överallt. En fördel med dem är att de har en extra skyddande kant kring mobilen, så att den klarar sig utan repor och bucklor.

Mobilen som accessoar

För många har mobilen blivit en accessoar, rent av lite av ett smycke. Det är mycket roligare att plocka fram en mobil som har ett fint fodral. Det gör att hela du ser ordningsam ut. Förutom att skalen naturligtvis skyddar mobilen. För att lyfta looken med dina mobilskal kan det vara smart att du tänker igenom din klädstil. Gillar du minimalism? Går du alltid i jeans och svart tröja eller har du en mer blommig personlighet? Det är smart att matcha din klädstil, men samtidigt inte överdriva.

Gillar du minimalism och främst är klädd i svart, grått eller vitt är det snyggt med lite färg. Som ett see thru-skal med jättelitet färgpigment. Gillar du blommiga klänningar? Då kan det vara smart att tona ner mobilen, antingen med ett enfärgat silikonskal eller minimalt färgat genomskinligt skal. Att både ha blommigt skal och blommiga klänningar blir lätt tårta på tårta. Du bör också tänka igenom vilka färger och nyanser som du särskilt gillar. Så att färger och nyanser på kläder och mobilskal fungerar. Det är en anledning till att så många gillar ett enfärgat skal i svart eller brunt. När du köper ditt skal är det också klokt att tänka på tillverkningen. Det är mycket trevligare att ha ett Iphone 12 skal som är 100 procent veganskt och på så sätt undvika oljeprodukter.

Om författaren

kalle administrator