Mer självkänsla med vackert hår och smycken

Avkalle

Mer självkänsla med vackert hår och smycken

Det sägs ofta att en stor del av vår självkänsla sitter i håret. Oavsett om du håller med eller ej så är det ett faktum att många mår sämre om de upplever att de har problem med sitt hår. Det finns dock lösningar på många av dagens hårbekymmer, och som kan hjälpa dig höja din självkänsla igen.

Låt proffsen hjälpa dig

Det skandinaviska håret är känt för att vara relativt tunt och fint, någon som i sig kan vara frustrerande för många. Men det finns även problem som extrem tunnhårighet, kala fläckar som är svåra att täcka över eller ärrvävnad från skador där håret inte växer tillbaka, för att nämna några exempel. Eftersom håret hela tiden är synligt för andra och det dessutom är lätt att jämföra sig med andra som kanske har ett större och tjockare hårsvall, blir sådana här situationer ofta betungande och kan skapa problem med självkänslan. Är du inte trygg i dig själv återspeglas det ofta även i andra områden i livet – exempelvis kanske du inte bryr dig så mycket om kläder eller smycken, eftersom du inte vill dra blickarna till dig. Men är de här problem riktigt tuffa för dig finns hjälp att få. Hos proffsen på Nordic Hair i Göteborg finns mängder med kunskap för att hjälpa dig få bukt med dina hårproblem, men även hudproblem om det skulle vara fallet. Ett exempel är PRR, en metod där tillväxtfaktorer från ditt eget blod injiceras för att stimulera din hårtillväxt – metoden är alltså helt naturlig då det är din egen kropp som tillhandahåller hjälpen. Den är snabb och har inga biverkningar, så det finns inte något att invända mot den.

Kronan på verket med fina smycken

När ditt hår börjar må bättre smittar det förmodligen av sig på ditt sinne också, speciellt om dina tidigare problem varit stora. Då blir förändringen så mycket mer positiv när håret kommer tillbaka, och självkänslan börjar vakna till liv igen. Tänk dock på att det krävs mer än ett vackert hår för att må bra inifrån och ut, så jobba gärna mer med inre utveckling för att göra den positiva förändringen bestående. När du mår bättre kommer det också kännas bättre att smycka dig själv, med vackra halsband, ringar, örhängen – precis det du trivs allra bäst i. Eller varför inte smycka ditt vackra hår? Fina hårnålar, hårband och lite glitter livar upp både mungipor och ett nyvackert hår!

Om författaren

kalle administrator