Våga vara trendig – bär stora smycken

Avkalle

Våga vara trendig – bär stora smycken

Skandinaviskt mode har alltid associerats med minimalism, raka linjer och diskreta färger. Därför är det extra roligt att smyckestrenden de senaste åren har varit precis tvärtom. Trenden med ett så kallat statementsmycke, det vill säga ett djärvt och lekfullt smycke som drar blickarna till sig, är här för att stanna. Allt fler vågar ta ut svängarna när det kommer till smycken. Här kan du läsa mer om vilka iögonfallande smycken som blir pricken över i:et till din outfit.

Trenden med stora örhängen håller i sig

Framhäv din personlighet och stil genom att låta örhängena ta plats. Välj gärna vackra creoler örhängen från Susanna Falken Jewellery om du vill vara extra trendig. De finns i många olika former, material och färger vilket gör att alla kan hitta ett par som passar just deras stil. Creoler kallas även för hoops eller creolörhängen. De är alltid formade som ringar, antingen runda eller ovala. Ibland kan ringarna ha stenar eller andra hängen, vilket gör dem ännu mer iögonfallande. Hos Susanna Falken kan du exempelvis köpa creoler med smaragdgröna stenar. Perfekt om du vill ha ett färgglatt statementsmycke som tar plats och syns! Den här typen av trendsmycke passar utmärkt när du vill piffa upp vardagslooken, men även till fest.

Välj ringar med stora stenar

Det är inte bara örhängen som kan vara statementsmycke, även ringar, halsband och armband kan ha det lilla extra. Om du bara vill bära ett smycke kan du med fördel välja en stor ring. Ringen ska allra helst ha en färgglad sten eller en unik form som gör att den står ut i mängden. Du väljer själv det smycke som passar din stil bäst. För bästa effekt kan du kombinera med en diskret outfit, exempelvis en svart klänning eller jeans och t-shirt, och låta smycket stå i centrum.

Om författaren

kalle administrator