Matcha dina smycken och accessoarer med ditt smink

Avkalle

Matcha dina smycken och accessoarer med ditt smink

Smycken och accessoarer kan göra mycket för ditt utseende. Det kan också smink göra. Om du vill utmärka dig kan du lyfta ditt smink med hjälp av olika smycken och accessoarer. Om du vill ha smink som är fria från artificiella färg-och parfymämnen, olika kemiska konserveringsmedel och mineraloljor ska du testa sminkmärket som Jane Iredale har grundat. Produkterna passar dig som har känslig hy eftersom ingredienserna är noga utvalda. Antioxidanterna och vitaminerna som finns i produkterna hjälper även till att skydda din hy mot fria radikaler. När du ska välja smink ska du försöka välja smink efter din hudtyp. Försök att hitta en foundation och ett puder som matchar din egen hudton. När du ska välja färger till läppstift och ögonskugga ska du välja färger som du trivs i.

Färgkombinera för bäst effekt

När du ska matcha smink och smycken ska du lägga extra fokus på färgerna. Vissa färger passar bättre ihop en andra och färger kan verkligen göra underverk. Ett tips är att ju fler färger du väljer att använda desto mer noggrann behöver du vara i dina färgval. Två ställen att jobba med färger är på ögonlocken och läpparna. Laborerar med olika läppstift och ögonskuggor.

Smycken och accessoarer närmast ansiktet är viktigast

Smycken och accessoarer som är närmast ansiktet är mest betydande. Halsband, örhängen och håraccessoarer som matchas ihop med sminket kan ge dig ett oanat lyft. Det finns massor med olika accessoarer till håret som du kan använda dig av. Håraccessoarer är billiga och du kan gärna investera i lite olika typer av accessoarer. Om du vill ta allt ytterligare ett steg ska du matcha smink, smycken och kläder. Alla de tre komponenterna tillsammans kan göra din outfit magisk.

Förhöj kläderna med dina smycken och accessoarer

Om du klär dig i neutrala färger som är mer jordnära kan du med fördel använda mer färgstarka färger på smink och smycken. Om du har väldigt färgstarka kläder kan det vara bra att använda silver- eller guldsmycken för att det inte ska bli för mycket. Silver, guld och pärlor är ganska neutrala. Det är också väldigt användbara och passar till det mesta.

Om författaren

kalle administrator