Färgglada smycken

Avkalle

Färgglada smycken

Även om guld, silver, pärlor och diamanter anses vara riktigt exklusiva smycken som många drömmer om att bära, finns det så mycket mer smycken som är riktigt fina. Den här typen av smycken kan vara stilrena och diskreta men även riktigt pampiga. Vad de däremot har gemensamt är avsaknaden av färg.

Piffa upp din outfit med färg

Med hjälp av smycken kan du förändra en helt outfit och det är ett härligt sätt att variera dina kläder med. Ett lite oväntat tips är att ta en titt på växtriket för att bli inspirerad. Låt exempelvis vackra och färgglada palettblad få vara en inspiration till dina smycken. Palettblad är en planta som har blivit extremt populär de senaste åren och smyckar många hem. Så varför inte även låta dina smycken och accessoarer vara inspirerade av denna fina växt?

En annars mycket diskret och neutral look kan lyftas riktigt rejält med hjälp av färgglada smycken. Har du mycket vita och svarta kläder är det perfekt att matcha med färgglada smycken. Det är också ett mycket enkelt sätt att få samma kläder att se helt olika ut, beroende på hur du väljer att matcha med smycken. Var inte rädd för att använda flera färger och vara lite ”wild and crazy”.

Tillverka egna smycken

Känner du dig kreativ kan du till och med skapa dina egna smycken. Att skapa sina egna smycken behöver inte alls vara svårt och det är till och med något du kan göra tillsammans med barnen. Om du inte känner dig riktigt så kreativ kan du alltid gå på loppis och leta efter härliga, färgglada smycken med unik design. Genom att handla begagnat kommer du dessutom göra en tjänst för miljön.

Smycken och kultur

Om författaren

kalle administrator