Bjud in till vinfest och dekorera med vackra smycken

Avkalle

Bjud in till vinfest och dekorera med vackra smycken

Har du många smycken? Då kan du använda dina smycken för att dekorera bordet och skapa en riktigt personlig och snygg vinfest.

Köp vin med hemleverans

För ett riktigt vinparty behöver du så klart vin. För att spara tid köper du vin på Vinoteket som har hemleverans. När du köper vin är det smart att tänka igenom hela partyt: Vad ska ni äta? Mat eller tilltugg? Vill du fokusera på vinsmaken, maten eller snygga vinflaskor? På Vinotekets sajt hittar du också recept som passar till de olika vinflaskorna. En god hjälp för att verkligen ge gästerna en smakupplevelse. Gå in på Vinoteket och köp vin med hemleverans och börja planera ditt vinparty.

Bjud in till festen

Skicka fina inbjudningskort på mejlen eller på riktigt papper. Om du har kompisar som också har mycket smycken kan du i inbjudan skriva att man gärna får bära smycken eller att festens fokus är smycken. En möjlighet att få sätta på sig unika släktklenoder och smycken som kanske inte kommer till användning så ofta.

Dekorera med smycken

Smycken och lösa pärlor är mycket användbara som bordsdekoration. Du kan lägga lösa pärlor tillsammans med löv eller blomblad i mitten av bordet. Armband är perfekta som servetthållare. Det gör ingenting om alla får olika färger på sina ”servetthållare” eller att armbanden går i olika stilar. De mest användbara smyckena är halsband och armband, men du kan också lägga ut broscher som utsmyckning på bordet. Under vinfesten kan ni passa på att berätta om era smycken: om de har en särskild historia som mormors ring eller ett par örhängen som är inköpta på en resa.

Smycken och kultur

Om författaren

kalle administrator