Säker Webbutik

Det är viktigt att tänka på säkerheten när det kommer till en webbutik. Och det är inte alltid lätt att tänka och lägga så mycket tid som man faktiskt borde på just säkrhet. Dels för att när det kommer till säkerhet så finns det ingen enkel quickfix som man kan göra och sen inte behöva tänka på det mer eller nästan inte i alla fall. För nu finns det möjligheten att använda sig av Holm Security som är ett företag som sysslar med just säkrhet och dom har väldigt många olika tjänster som dom erbjuder allt från lokala skanner till externa skanner.

Fördelen om man använder sig av Holm Security så får man hjälp att kontinuerligt håll koll på sina system. För det kan vara  ett helttidsarbete att försöka håll koll på sin säkerhet och hålla sig uppdaterad. För varje månad som går så upptäcks det flera hundra nya säkerhetshål och det blir väldigt knepigt att själv försöka hålla koll på allt det där. Använder man sig av Holm security så har dom en databas som dom använder sig av och så söker dom igenom ditt system för att se om något av säkerhetshålen som finns även finns i ditt system.

Dom erbjuder även en massa andra säkerhetsrelaterade tjänster som kan vara bra för att särka upp sin webbutik. Och nu är det väldigt smidigt för dig att ta reda på om det verkligen är något som behövs då man kan testa Holm Sequirty gratis ett lite tag för att se vad det är man faktiskt får ut av det.